Hjem / Dr. Warming Basiscreme

Dr. Warming Basiscreme

Dr. Warming Basiscreme har et ekstra højt fedtindhold, 92%, som giver nærende pleje til tør og sart hud.

Køb her

Dr. Warming Basiscreme har et ekstra højt fedtindhold, som giver nærende pleje til tør og sart hud

Dr. Warming Basiscreme er en creme med et fedtindhold på 92%, som blandt andet anvendes som hudpleje ved ekstrem tør og sart hud, psoriasis, atopisk eksem mm. Den er et godt supplement ved aktiv hudbehandling med lægemidler, er langvarigt fugtighedsbevarende, og den efterlader huden blød, smidig og mindre sårbar. Basiscremen indeholder hverken parabener, emulgatorer, pH-regulatorer, farvestoffer eller parfume. pH-værdi 6,0. Virker kløestillende.

Velegnet som hudpleje til

  • Tør og sart hud
  • Aldrende hud
  • Psoriasis
  • Atopisk eksem
  • Børneeksem
  • Til tørre og sprækkede hænder
  • Revner på hæle

Anvendelse

Cremen påsmøres i et tyndt lag (eller hvad huden kan optage). Den bliver flydende, når den kommer i kontakt med huden. Den er meget let at fordele, selv på behårede områder. Kom helst cremen på lige efter bad for den bedste virkning.
Kan bruges af både børn og voksne.

Hvad siger andre?

Testet på Bispebjerg Hospital

Cremen er udviklet i samarbejde med danske dermatologer og testet på hudafdelingen på Bispebjerg Hospital. Man iagttog, at cremen har en god, indfedtende og fugtighedsbevarende virkning og at den tilfører huden mere smidighed og elasticitet.

Indhold:

3 varianter (100 ml, 225 ml, 450 ml og 500ml m/pumpe)

Ingredienser: Paraffinum Liquidum (mineralolie), Cera Alba (hvidt bivoks), Cetyl Palmitate (blødgører) og vand. Alle kendte og gennemprøvede stoffer.

Den anvendte palmeolie i Dr. Warming Basiscreme er RSPO-certificeret. Kun 19% af verdens produktion af palmeolie opfylder kravene til at være bæredygtigt palmeolie.

Køb her
Akut medicinsk sygeplejerske Diane siger om Dr. Warming Basiscreme

Akut medicinsk sygeplejerske Diane om Dr. Warming Basiscreme

Jeg har daglig kontakt med rigtig mange patienter og afspritter derfor mine hænder ofte i løbet af dagen. Dr. Warming basiscremen er ”min faste ven” hver dag på mit arbejde.

Neonatal intensiv sygeplejerske Cecilie om Dr. Warming Basiscreme

I mit daglige arbejde som sygeplejerske afspritter jeg mine hænder mange gange om dagen. Her er Dr. Warming basiscremen uundværlig for mig.

Hvad siger andre?

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is only a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway