Hjem / Hvad siger andre?

Hvad siger andre om Dr. Warming?

Dr. Warming Basiscreme

I mit daglige arbejde som sygeplejerske afspritter jeg mine hænder mange gange om dagen. Her er Dr. Warming basiscremen uundværlig for mig.

Cecilie, Neonatalsygeplejerske

Dr. Warming Basiscreme

Jeg har daglig kontakt med rigtig mange patienter og afspritter derfor mine hænder ofte i løbet af dagen. Dr. Warming basiscremen er min fast ven hver dag på mit arbejde.

Diane, Akut medicinsk sygeplejerske

Dr. Warming Critical Care

Efter at have brugt hormoncreme for Vulvodynia igennem et års tid, mødte jeg en læge som sagde jeg skulle prøve denne creme ?. Vulvodynia er frygtelig smertefuldt, så det skulle selvfølgelig have en chance. Mine slimhinder blev bløde efter 14 dage og smerterne er faktisk væk… Jeg elsker cremen, og bruger den hver dag om morgen. Behøver jeg at skrive at jeg er ovenud lykkelig ????.. Jeg kan cykle igen, jeg kan gå over 14.000 skridt pr dag uden at smerterne melder sig. Tak er kun et fattigt ord.

Randi

Dr. Warming Basiscreme

God creme til tørre fødder mm.

Birte

Dr. Warming Basiscreme

Fantastisk creme.

Inge

Dr. Warming Basiscreme

Virkelig god creme og så er den ikke proppet med kemi.

Mette

Dr. Warming Basiscreme

Jeg er rigtig glad for endelig at have fundet en løsning på mit problem.

Karin

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is only a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway